Menu

Ons hele programma is bekend!

Op 17 september zetten we Leiden voor de vierde keer op zijn kop voor de Nacht van Kunst & Kennis. Afgelopen tijd maakten we al een boel toffe acts bekend. Vanaf vandaag staat alles op zijn plek en daarmee is het hele programma bekend. Klik hier en je ziet het programmaboekje meteen online. Kun je mooi bekijken wat je per sé wilt zien op de 17e! 

We hebben ook dit jaar weer één grote ontdekkingstocht voor je gemaakt. Op de Nacht maak je kennis met nieuwe muziek van Max Meser, MY BABY en Aafke Romeijn. Of je luistert naar de gesprekken van Art Rooijakkers met Ramsey Nasr, Ionica Smeets en Arthur Japin. Even bijkomen? Ga naar de Leidse Hortus en geniet van de sprookjesachtige verlichte botanische tuin. De helden van Blauwe Uur verrassen je opnieuw met hun lichtkunst. 

Daarna schuif je aan bij het theater van de Veenfabriek, PS|theater of Moeremans & Sons. En je lacht je rot bij Lieven Scheire of René van Meurs. Of je gaat naar de imposante Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden waar 100 meter beschilderd doek langskomt met ‘Panoroma Inemptum’. 

Wat je ook doet: we laten je versteld staan tijdens de Nacht! En we zien je in de afterparty bij Gebr. de Nobel, waar we tot in de late uurtjes feesten op de beats van DJ. 

Tot op de Nacht! 

Hele programma 2016! 

[foto: Hans Jellema]