Menu

Muziekprogramma rond!

Muziekprogramma rond! Gallowstreet, Intergalactic Lovers, Tamino, Altin Gün, W.I.T.C.H. feat. Jacco Gardner, Yung Nnelg, Yung Internet, Chalo Correio, Sjamsoedin, Winterdagen, Luwten, The Avonden, Bjarke Ramsing, Somersault Baby, Beggar Brahim, The Timers, Martine & Bobbie en Hard Bitten Soundsystem. 

Muziek is een niet te missen onderdeel op de Nacht van Kunst & Kennis. Vol trots presenteren we dan ook het muziekprogramma. Op het Pieterskerkplein opent Intergalactic Lovers het festival met hun nieuwe album, terwijl we springend dat podium afsluiten met brassband Gallowstreet. 

In de Hortus luister je in de Wintertuin naar de prachtige muziek van Antwerps talent Tamino, Luwten en Winterdagen. Bij het Hortuspodium is het daarentegen dansen geblazen op de Turkse psychedelische funkmuziek van Altin Gün, de Angolese roots van Chalo Correio en de Zamrock band W.I.T.C.H. met de Nederlandse band Jacco Gardner. 

In studentenvereniging Augustinus maken we er een echt Hiphop Haven van met Yung Nnelg en Yung Internet. Beide dé beloftes van de Nederlandse hiphopwereld. Sjamsoedin luidt de afterparty in met zijn heerlijke beats waarna Hard Bitten Soundsystem het feest overneemt tot in de late uurtjes. 

Bijzonder is dit jaar ook de samenwerking met het net opgerichte 3voor12 Leiden en Stukafest die lokaal talent een podium geven, zoals The Avonden, Somersault Baby, Beggar Brahim, The Timers en Martine & Bobbie. Meer informatie vind je onder programma!